حواس پرتی برای پرورش خلاقیت
حواس پرتی برای پرورش خلاقیت
به ما گفته می شود که برای تمرکز داشتن باید حواس پرتی هایمان را محدود کنیم. باید اجازه دهیم که گاهی حواس پرتی به سراغمان بیاید و از آن برای خلاق تر بودن بهره برداری کنیم. در این راستا به نکات خوبی هم می توان اشاره کرد.
گفته می شود که نابغه ها محیط کار شلخته ای دارند. بی نظمی و خلاقیت می توانند بخشی از شیوه کاری هر شخصی باشند: حواس پرتی در واقع چیزی است که توجه شما را به خودش جلب می کند٬ و اگر توجه شما را در راستای مناسبی جلب کند به شما امکان طرح کردن ایده های جدید را خواهد داد.
مساله مهم در استفاده از حواس پرتی آن است که به آنها بدون پیش داوری نگاه کنیم. وقتی حواستان پرت می شود به آن فرصت بدهید تا به محیط با دقت بیشتری نگاه کند و منتظر باشید تا الهام های خلاقانه را دریافت کنید. در واقع باید با روی گشاده از حواس پرتی استقبال کنیم حتی اگر شرایط شغلی ما خلاقیت جایی نداشته باشد.
اکنون باید از این دانسته ها در جهت درستی استفاده کرد: استراتژیک باشید و خودتان عامل حواس پرتی را ایجاد کنید تا دستیابی به هدف را سرعت بخشید. برای حواس پرتی لازم نیست فقط یک میزکار نامرتب داشته باشید٬ بلکه باید خاص باشید.
بعنوان مثال من هرگاه می خواهم شعر بنویسم٬ آهنگ هایی را با دقت انتخاب می کنم که نواخته شوند. سعی می کنم موسیقی ام طوری انتخاب کنم که متن آن با موضوع شعری که می نویسم همخوانی داشته باشد تا کلمه های آن برایم الهام بخش شعرم باشد. این یک روش برخورد استراتژیک با حواس پرتی است.